Her er et udsnit af projekter jeg har lavet med dejlige kunder. Skal jeg også hjælpe med din visuelle identitet?

Komplet brandingpakke for Planet Motherhood

Dorte Eilsø, grundlægger af Planet Motherhood, kontaktede mig fordi hun stod foran en komplet relancering af hendes forretning. Dorte er coach og ved siden af havde hun en privat svømmeskole – indtil Corona gjorde sit indtog. Hun ønskede at lave en 360 graders vending og opbygge et online univers, der skulle fungere som et samlings-og inspirationssted for mødre. Ikke et baby univers med “10 tips til din sommerferie ” eller “de 10 bedste sutter på markedet”. Det skulle være dybere og mere omkring moderrollen og relationen mor-barn. I universet skulle Dortes passion for essentielle olier og hendes coaching praksis også inkluderes. 

Opgaven inkluderede:

  • Logodesign
  • Hjemmesidedesign
  • Layout af to e-bøger
  • Opsætning af mail og udarbejdelse af templates
  • Social Medie strategi
  • Grafik til Instagram

Nedenfor er forside, side 2 af Dortes ene e-bog, samt logo. Besøg www.planetmotherhood.dk for at se den komplette hjemmeside og besøge Dortes inspirerende univers.

Hjemmesidedesign for McClymont & Partnere

Anne McClymont driver virksomheden McClymont & Partnere, der specialiserer sig i konfliktmægling og konfliktcoaching. Anne var ked af virksomhedens hjemmeside og ønskede et mere indbydende univers. Opgaven inkludere udarbejdelse af brandfarver og fonte, samt vejledning i fotografering, så vi sikrede den rette type fotos til siden. Besøg www.mcclymont.dk for at se den komplette hjemmeside.

Hjemmesidedesign, e-bog lay-out og Social Medie strategi for All About Balance

Rina er en passioneret fysiurgisk hesteterapeut og sportsmassør for mennesker. Hun elsker at nørde anatomi og elsker at være ude og hjælpe konkurrenceheste med at at kunne performe bedre gennem sine behandlinger. Men der er én ting hun ikke er glad for: Sociale Medier, hjemmeside opdateringer og alt andet teknisk. Derfor kontaktede hun mig for at bede om hjælp til at forbedre hende visuelle identitet og få positioneret hendes forretning bedre helt generelt. Hun savnede at kunne tilbyde sine kunder noget mere konkret, så udover design arbejdet, lavede vi pakkeløsninger og klippekortsordninger til kunderne. Ud fra min vejledning blev vi enige om at fokusere på tre ting i hendes forretning:

Se Rinas hjemmeside og læs mere om hendes behandlinger på www.allaboutbalance.dk

  • Ny hjemmeside
  • En e-bog med tips til velvære for hest & rytter
  • Øget indsats på Instagram

Medie kit til det online community FreeLiving

FreeLiving er et nyopstartet online fællesskab for alle dem, der vil noget andet end 9-5. Det er grundlagt af to de to ildsjæle, Cille & Mille, der begge har rejst og arbejdet fra hele verden med deres familier. På blot én måned havde FreeLiving over 300 medlemmer.

Mille & Cille ønskede et materiale, de kunne bruge når de skal pitche deres projekt ind til nye samarbejdspartnere og virksomheder. Præsentationen består af fire sider, hvor en kommende samarbejdspartner hurtigt kan få overblik over hvad FreeLiving er, hvad de tilbyder, hvem grundlæggerne er, deres rækkevidde på sociale medier og referencer fra medlemmerne.

Medie kit til smykkefirmaet Moving Spirit Soul Jewelry

Mette, der ejer Moving Spirit universet, spurgte om hjælp til en præsentation hun kan bruge når hun skal opstarte nye samarbejder med webshops og yogacentre. Sammen fik vi samlet Mettes tanker bag Moving Spirit og formidlet det på et visuel lækker måde, så potentielle samarbejdspartnere let kan se hvad hun står for.