Velkommen til mit univers

Ovenstående er glimt fra mit hjem i Barcelona. Jeg har boet her i min yndlings by siden september 2019 og jeg planlægger at blive her længe endnu.

Fra mit hjemmekontor, et co-work eller en café i byen, driver jeg min forretning, hvor jeg hjælper mindre virksomheder og selvstændige med at optimere deres visuelle udtryk. Jeg er tosset med at suge til mig af inspiration og bruge det i udviklingen af materiale til min egen og mine kunders forretning. Jeg elsker æstetik og at se hvordan få virkemidler kan ændre et samlet udtryk ⭐️

For at give dig lidt baggrundsinfo for hvordan jeg og min familie er havnet her i Barcelona, og jeg laver hvad jeg gør, skal vi et par år tilbage i tiden …

Farvel til 9 – 17

Vejen til Barcelona, er gået omkring Mexico og Guatemala, hvor min mand og jeg rejste med vores søn i 9 måneder i 2019, før vi besluttede at Barcelona skulle være vores nye hjem.

Beslutningen om at rejse til Latinamerika, skete da vi fik vores søn hjemme i Danmark og ikke liiige syntes at 9-17 hverdagen lød så tiltalende… Tidligt op, på med regntøjet, afsted på cykel, institution, arbejde, hente, lave mad, i bad, godnat. Det er sat på spidsen, det ved jeg, men det var sådan jeg følte vores hverdag ville blive hvis ikke vi gjorde noget drastisk. Omend vores hverdag også var fuld af tidlige eftermiddage med kanelsnurrer og dejlige venner.

Vi vidste at der kunne være mere. Mere frihed. Mere eventyr. Mere sol. Bare mere.

Så vi tog en modig beslutning: Vi lejede vores lejlighed på Islands Brygge ud og opsagde vores jobs i hotelbranchen gennem mange år, vi tømte vores opsparing, solgte en masse af vores ting på diverse loppemarkeder og bookede enkeltbilletter til Mexico City.

Jeg havde drevet en rejseblog i nogle år, og kunne derfor skrive, så jeg begyndte at sælge rejseguides og historier på rejsen og min mand studerede online til at blive webudvikler. Vores søn var 1,5 år da vi sagde adiós til trygge Danmark.

Vi rejste rundt i Mexico og Guatemala i 9 måneder og inspirationen til min forretning begyndte at spire. Farverne, naturen, håndarbejdet og kolonibyerne var det rene mekka for en æstetiker…

Fotos fra Oaxaca, Mexico

Tusindvis af gode (og enkelte mindre gode) oplevelser senere, er vi så landet i Barcelona, fordi vi ikke syntes vi var klar til flyverdragter og gråvejr endnu. Samtidig syntes vi at Latinamerika var et fantastisk eventyr, men det var ikke der vi ville se vores søn vokse op. Så det blev Barcelona, hvor vi også har familie og jeg havde boet tidligere (min mor er herfra).

Jeg driver nu min lille forretning herfra og min mand arbejder for en international virksomhed i byen. Og vores søn på snart 3 år… Han er nu flydende på både dansk og spansk!

Hvis du vil høre mere om min historie er du meget velkommen til at kontakte mig . Jeg deler hellere end gerne vores erfaringer med andre frihedssøgende sjæle.

Guatemala var lig med de smukkeste brændte farver, de hyggeligste små gæstehuse, fantastisk kaffe og vulkaner hvor end man kiggede.

Fotos fra Antigua, Guatemala

Nu til det faglige …

Hvis mit CV interesserer dig, så læs med her:

Min karriere startede med en PR-uddannelse i Barcelona i 2006 og derefter nogle år på vingerne, som stewardesse. Jeg ELSKEDE det. Jeg elskede at betragte de forskellige mennesker vi havde om bord, jeg elskede at være i lufthavnene, jeg elskede at besøge en masse forskellige byer, at bo på hoteller og købe internationale magasiner. Jeg var omkring 20 år på daværende tidspunkt.

Efter tre år i Barcelona flyttede jeg tilbage til Danmark og fik weekend job som stewardesse hos SAS, mens jeg studerede til Serviceøkonom i hverdagene. Den uddannelse ledte mig til Tivoli Hotel & Congress Center, hvor jeg arbejdede som projektleder i hele 8 år (og mødte min mand i øvrigt)💫  Mit job drejede sig om alt lige fra at koordinere møder, udarbejde & afholde introkurser for nye medarbejdere, opbygge et gæstetilfredshedsprogram, skrive indhold til hoteltilbud & værelsesbeskrivelser og lancere og drive sociale medier.

Jeg var også den person der fik alle henvendelser fra bloggere, presse og samarbejdspartnere. Og dét lærte mig et og andet om at lave gode præsentationer, som jeg bruger den dag i dag.

På sidelinjen startede jeg min rejseblog, som var mit vindue ud til verden og eventyret (jeg vidste at det ventede derude …). Takket være den kom jeg i kontakt med medier som Femina, Børsen, Vores Børn og Berlingske. Medier jeg stadig skriver for den dag i dag.

Slutteligt, er min personlige hobby nu blevet til min forretning: Nemlig at arbejde med æstetik og hjælpe andre til at stråle gennem lækkert præsentationsmateriale på web og sociale medier!

JEG. ELSKER. DET.

Jeg glæder mig til at arbejde med dig.

♡ Christina